Het kiezen van een trouwring

Edelsteen ketting

 

Een expert in juwelen maken komt bij u thuis om u advies te geven en u de mogelijkheden te tonen.

Je moet een soort van idee in je hoofd hebben over wat je zoekt als je aan een ring denkt. Het duurt niet te lang om een hoge kwaliteit vrouwen trouwringen selecteren, omdat we te maken met veel klanten elke week. U krijgt een ring gemaakt in verschillende cijfers die u hebt verstrekt en een keuze om het figuur te passen.

Trouwringen worden beschouwd als de beste geschenken om te krijgen van een vriend of geliefde, maar ook als de beste geschenken om te krijgen van een lid van de familie. Het vinden van ringen die uniek zijn en iets waard is eigenlijk een hele taak. Er gaat veel tijd en werk in zitten, maar het is absoluut elke bestede minuut waard.

U wenst zelden een trouwring te ontvangen van iemand die u niet goed kent, maar die u regelmatig ziet. Wij zullen u helpen een ring te kiezen die perfect is voor u en voor de relatie die u met het familielid hebt.

Af en toe vragen onze klanten ons om hen te helpen bij het kiezen van bruidsringen, verlovingsringen en belofteringen. Als u hulp wenst bij uw beslissing over een trouwring of zelfs de aankoop van een beloftering, zullen wij u in de juiste richting sturen.

Als u waarschijnlijk genieten van oorbellen en zou graag een mooi cadeau voor uw geliefde te kopen voor haar verjaardag of een andere speciale gelegenheid, zullen wij tonen u onze ervaring in het kiezen van cadeau-opties tegen een betaalbare prijs voor uw geliefde.

Bij het kiezen van een ringmaat, raden wij aan breder te gaan dan de gemiddelde maat van haar vinger. Ringen moeten goed passen, anders zien ze er onooglijk uit. Jonge meisjes zien er vaak tenger uit, maar brede maten zitten hen beter.

Je kunt iets zeggen over de grootte van de hand van een vrouw, door de breedte van haar hand te meten. De meeste mensen hebben een hand die breder is dan de andere, dus meet beide handen om het exacte cijfer te krijgen. Voeg vervolgens 5 mm toe om er zeker van te zijn dat u haar hele hand meet.

Als richtlijn geldt: als uw hand een grotere maat heeft, is zij waarschijnlijk wat molliger en moet u dus een kleinere maat nemen in vergelijking met haar maten.

Behoudens eventuele verlengingen is de totale lengte ook belangrijk om te overwegen bij de keuze van de vorm van een ring. Als u een ring in platina, 18K, of 14K overweegt, is zij waarschijnlijk vrij lang. Een kleinere ring is meer geschikt voor een vrouw die vrij klein is.

Rugbykettingen hebben gewoonlijk een aaneengeschakelde edelstenen ketting van metaal. Een schakel is meestal van sterling zilver, maar de plating kan van een ander metaal zijn. Sterling zilver is het fijnst beschikbare omdat het 18 karaat is; andere metalen kunnen zelfs in de toon overgaan. Je kunt de plating herkennen aan de kleur. Als je de ring uit de hand van je vriend houdt, moet je kunnen zien welk deel van de kleur overheerst. Een momenteel populaire stijl is de geelgouden, roségouden, of witgouden, 14K roségouden of witgouden banden.

Ringen in vlinder- en vlinderstijl zijn momenteel het populairst, omdat ze op zichzelf al heel aantrekkelijk zijn. Er zijn echter ook andere populaire stijlen, waaronder (hoewel ze op koeienhuid of lamsvel voorkomen) kruisbeenderenringen, Revival-ringen en bloemmotieven.

Lees meer

Edelstenen armband 
Armband Ibiza 

Leave a Reply

Your email address will not be published.