Hoe kies je een designer handtas

Ibiza tas

Kleuren zijn een must

Ook al is het bedoeld als een avond van elegantie en grandeur, je kunt niet verschijnen in een witte jurk. Je moet de kleuren zorgvuldig kiezen. Ga voor beige of lichtgekleurde japonnen of een combinatie van twee soortgelijke tinten. Zwart is ook een optie als het bij je past. Het kiezen van aanvaardbare gezwabberde kleur zorgt ervoor dat uw tevredenheid.

Draag nooit een japon tegen je huid

Onthoud, dit is geen feest van schoonheid. Dit is een feest van vieren, uit humor en liefde. Wees attent op de roep van de natuur, Imelda Marcos is misschien het beste voorbeeld. Hoewel, je superven casual en comfortabele kleur omdat nooit zeggen sterven.

Genoeg daarover, hier zijn wat ongeschreven regels voor het eigenlijke gala.

Vergeet de shows

Dit is weer heel belangrijk omdat wij willen dat u een individu bent, in tegenstelling tot de vele anderen die op het evenement verschijnen en er niet minder uitzien dan een pauw met de wildste veren. Zoek wat foto’s op van het gala van dit jaar, vergelijk en contrast. Tuurlijk, jouw jurk ziet er beter uit dan die van hun, en die van hun ook. De grootste overeenkomst is dat ze allebei een ongelooflijk Fedora-achtige baard hebben.

Laat de lucht in je gezicht

Wees jezelf, zegt de ontwerper ons. Maar, zorg ervoor dat je eventuele twijfels opzij zet. In feite zul je meer genieten van de aandacht en steun van je medemensen. Je hoeft je nooit zorgen te maken of iemand je pad zal kruisen, maar je hebt ook niet te maken met negatieve noties, gênante momenten of kleine papiertjes die je in verlegenheid kunnen brengen.

Aandacht voor detail

Er zullen een heleboel dingen zijn die je niet wilt verknoeien. Vergeet niet om goed te kijken naar het schoeisel dat je draagt. De maat zal onvermijdelijk verschillen van uw voorkeur, maar probeer ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn. Uw schoenen moeten meer dan comfortabel zijn om te dragen, dus neem de tijd om ze te overwegen. Je zult het er waarschijnlijk mee eens zijn dat ze de sleutel zijn om er geweldig uit te zien in je jurk.

De jurk zelf

Je hebt een prachtige Valentijnsdagjurk in de ibiza tas, maar hij moet wel relatief gloednieuw zijn en voor een mooie prijs. Dus, wat doe je? Er zijn een heleboel ensembles beschikbaar, maar ze zijn gewoon niet geschikt voor jou. Als je een shoppingkampioen bent, ga dan meteen naar de minder prijzige afterparty’s en proef van het lekkere eten. Als je die juweeltjes hebt gevonden, is het tijd om uit te geven. Ga voor high-end, maar ga terug laag. Probeer dit jaar eens een mooie jurk te kopen in plaats van een bedrukte sriptape. Als het je gelukkig maakt, zie je er ook geweldig uit.

Het publiek ver weg en dichtbij

Men kan nooit het effect van een grote glimlach onderschatten. Een goed getimede kus kan een ster lanceren. Je glimlach moet ook je innerlijke feestelijkheid uitstralen. Er is geen uiterlijke presentatie om over te spreken, maar een goed verzorgde voorstelling zal net zo goed werken. Uw geheim zal de glimlach zijn.

Een dergelijke poging tot een persconferentie die net niet landde, kan nu met een plof neerkomen. Hou dit in gedachten de volgende keer dat je zo’n elektronische intermeditatie doet. Er zijn nieuwerwetse apparaten om handen te schudden. Het publiek van heinde en verre kent u goed genoeg om als uw eigen persoonlijke ambassadeur op te treden.

Designer handtassen

Designer handtassen lijken het allemaal te hebben. Wat je smaak ook is, je zult zeker een designer handtas vinden die bij je past. Zeker, ze zijn prijzig, maar ze zijn zeker heel stijlvol, en als ze je stijl aanvullen, dan zegt niets meer dan dat. Bovendien zijn designer handtassen heel vaak heel goed ontworpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.