Hoe Surf Kettingen te kopen

Surf ketting

Wij weten dat u ons misschien gevraagd hebt of u surfkettingen kon kopen, maar u wist het echt niet zeker, dus dachten wij u te helpen. Zie je, het maakt niet uit hoe zonnig de dag is, of hoe warm de wind is, je kunt nog steeds een T-shirt dragen dat er echt uitziet.

Surf Necklaces Made From Gostapro

Misschien heeft u wel eens gehoord van gostapro halskettingen, of de “instapkettingen” die van dit materiaal zijn gemaakt. Dit zijn een van de sterkste halskettingen die je kunt kopen, en ze zijn gemaakt om de constante zeewind te weerstaan. Ze hebben lichte plastic handvatten, waardoor ze gemakkelijk zijn mee te nemen. Gostapro is gemaakt van een soort plastic dat bestand is tegen UV-stralen, dus de kleur van de Gostapro halskettingen zal niet vervagen met de tijd.

Een van de beste plaatsen om surf halskettingen te kopen is op eBay. U kunt sommige werkelijk goede overeenkomsten op deze halsbanden vinden, vooral gebruikte degenen. Een ander voordeel dat u krijgt wanneer u deze branding halsbanden op eBay koopt is dat u verschillende kleuren, grootte, en stijlen zult kunnen vinden. Als u niet wilt dat om gebruikte halsbanden te kopen, kunt u ook vinden deze op Amazon.com.

Als je nog nooit naar het strand bent gesurft met je vinnen en je neon surfplank, dan wacht je een echte traktatie. Je laat het zand achter je als de dag voorbij gaat. Als je een surfspot tegenkomt, kun je erop wedden dat je vinnen en je neonboard intact zijn.

Surf Stropdassen: Een essentieel accessoire

Een van de essentiële accessoires die je mee moet nemen op je surftrip is je surf nekkledij. En er zijn veel soorten nekkleding waaruit je kunt kiezen – van een eenvoudig t-shirt met een surfontwerp tot een gecoördineerde reeks van 100% neon shorts en shirts.

De meeste surfwinkels, zowel aan de kust als op open zee, zullen je laten weten dat de kans groot is dat je opgelicht wordt. Maar tussen al je surfaccessoires is een riem die je neon top vasthoudt tijdens het surfen zowat het belangrijkste stuk uitrusting.

Zelfs als je een pro bent, is een roestig bandje iets wat je altijd kunt vervangen samen met een verse neonbuis. Het is belangrijk dat je de stijl vindt die je wilt, die comfortabel is zonder te opzichtig te zijn, dus het vinden van het juiste bandje zou geen probleem mogen zijn.

Er zijn maar een paar problemen die je kunt tegenkomen wanneer je van je geliefde surfplank in het water geniet, maar het zijn er maar weinig. De meeste komen van de goedkopere boards die ik hierboven noemde. Als je een board hebt met een goedkoop halsstuk, zijn een paar oceaanpoetsbeurten alles wat nodig is om het board er goed en nieuw uit te laten zien.

Als je eenmaal hebt gesurft en genoten van je dag, zul je zelfverzekerd genoeg zijn om die grotere golven aan te pakken. Als een pro, zul je nog zelfverzekerder zijn!

En, natuurlijk, als een pro ben je de eerste die op de hoogte is van nieuwe golven! Je stijl zal zich als een lopend vuurtje verspreiden onder de topmensen.

Dat is hoe het werkt. En het werkt al behoorlijk goed voor jou.

Als je een paar stijlen wilt bekijken, ga dan naar de website van een super surf merk. En lees zeker alles over de bedrijven die deze producten maken, zodat je weet met wie je te maken hebt. -Talia Design,MMF, Lagoon, et al.

Lees meer

Haaientand ketting 
Pendant ketting

Leave a Reply

Your email address will not be published.