kan niet Kaarsen

Woodwick kaars

Waarom kan ik niet gewoon een Jack-in-the-Box dennenappel kaars branden?

Modernypiece kaarsen zijn ontworpen om langer te branden. Om de levensduur van hun producten te handhaven, stapten de makers van WoodWick in de geurindustrie. Het bedrijf voerde een groot geurenonderzoek uit om uit te vinden welke geuren de consument graag zou willen branden, en WoodWick was geboren.

Hoe u een WoodWick kaars ook wilt gebruiken, hij is gemaakt om langer te branden en zijn geur langer te behouden. Om dit voor WoodWick kaarsen te bereiken, hebben ze een speciale sublieme hars gebruikt die alleen in deze kaars beschikbaar is. Deze hars is vergelijkbaar met een natuurlijke hars die op beukenbomen wordt gevonden, en hij heeft de eigenschap zich aan het houtoppervlak te hechten zonder te smelten.

Het gebruik van een hars dat schoner brandt dan het open weefsel van een cedraat is een enorm voordeel. Wat is het voordeel voor u? Het betekent dat uw WoodWick-kaars langer zal branden, met minder zwart roet en dat de was minder snel uitdroogt.

Consumenten moeten weten dat WoodWick-producten niet ontvlambaar zijn, tenzij de was door de gebruiker kan worden gereageerd. Als de was niet reactief is, wordt het capathegmische spuitpolyurethaan van DuPont gebruikt om de recipiënt te bekleden, en moet het onder de lichte ozonlaag blijven.

Welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om ervoor te zorgen dat de producten veilig zijn? Hier moeten we adviseren dat, hoewel WoodWick kaarsen de industriestandaard zijn, ze niet magisch zijn.ogens zijn onderworpen aan dezelfde veiligheidsrichtlijnen als andere kaarsenproducten. De meeste, zo niet alle, WoodWick geuren zijn niet giftig. Als u er echter zeker van wilt zijn dat uw WoodWick kaars veilig is, adviseren wij u de volgende keuzes te maken. Ten eerste, gebruik nooit een geparfumeerde olie, zoals pinda-olie, op een binnenoppervlak van een kaars. (De FDA heeft de fabrikanten opgedragen dergelijke oliën niet te gebruiken, noch in kaarsen, noch in producten die voor persoonlijk gebruik zijn bestemd). Ten tweede, gebruik nooit een geparfumeerde olie die met het blote oog zichtbaar is. Als u toch een olie moet gebruiken, zorg er dan voor dat u die voor 1% of 5% verdunt met een niet-giftige goedkope was, zoals sojawas. Ten derde, gebruik nooit een was die bekrast, gebroken, gebarsten of verkleurd is. WoodWick kaarsen gebruiken vaak een mengsel van bijenwas en paraffine.

De industrie produceert veel producten om uit te kiezen. U kunt de middelen ook gebruiken ten voordele van uw gezin, uw buren en het milieu. Kies vandaag nog producten die uw gemeenschap, uw gezondheid en de planeet ten goede komen.

Lees meer

babykleding 
Babykleding 

Leave a Reply

Your email address will not be published.