Plus Size kleding

Hippe plus size kleding

 

Ik ben gespecialiseerd in plus size kleding en zorg voor bijpassende accessoires bij uw stijl. Ik kan ook degelijke informatie geven over anatomie, wat betekent dat ik je kan helpen kleine foutjes te corrigeren. Natuurlijk is de belangrijkste overweging het aanbieden van de beste kwaliteit plus size kleding. Ik ben in staat dit te doen omdat ik al meer dan een decennium ben opgeleid in plus size kleding, en andere bruiden en modellen leer hoe ze de sixpack in hun plus size kleding kunnen verwerken. Veel bruiden geloven dat de beste manier om er geweldig uit te zien is om een prachtige jurk te kopen die alles verbergt, en toch, veel andere bruiden geloven dat de jurk het niet kan doen. Als u verward bent over wat te krijgen, en / of op zoek bent naar tips over hoe je je gebreken te verbergen, lees dan verder.

Je gebreken verbergen is een deel van de overeenkomst, en ik zal niet proberen je mijn eigen japon te verkopen, want die valt buiten mijn budget. Er zijn echter geweldige koopjes te doen als je goed op je bruidsmeisjes let en bij je lichaamstextuur past. Ik heb bijvoorbeeld een prachtige jurk gezien bij een vrouw die perfect bij haar paste, en heb haar toen verteld hoe mooi ik die vond. Ze droeg het naar een bruiloft en gooide het in de prullenbak voordat ze het naar de prullenbak deed. Daarna kocht ze een prachtige japon in een discount designer winkel.

Hier zijn enkele tips over het verkrijgen van de perfecte plus size kleding voor uw bruidsmeisjes dat zal ze niet vlammen uit het starthek.

Deze tips voor het kleden van je bruidsmeisjes helpen je om een prachtige jurk te krijgen waar ze dol op zullen zijn.

Maak een lijst van de kleuren waar je bruidsmeisjes zich prettig in voelen. Je wilt een jurk die past bij hun huidskleur. Als ze kinderen van kleur, kunnen ze ook gelukkiger zijn in een baby blauwe jurk. Als je met je bruidsmeisjes praat terwijl ze in de winkel zijn, probeer dan vast te houden aan een kleurenschema dat hun persoonlijkheid zal weerspiegelen. Als je praat in de winkel in het volle daglicht, zou ik iets als een zwarte of donkergrijze pak aanraden. Als u op een vergadering moet zijn, of een vliegtuig moet besturen, kunt u beter een ‘veilige’ kleur pak dragen. Voor je eerste grote evenement als grote meid is iets slanks met een neutrale kleur misschien de beste keuze. Een knalgele ‘chi’ kleur kan een beetje te beangstigend zijn, vooral voor de dochters van Kleurenverlies!

Nadat je een kleur hebt gekozen, moet je het patroon en de stijl bepalen. Een basis pak patroon met een paar versieringen is altijd een goede keuze, vooral voor de jongere bruiden. Riemen en een taille riem zijn ook meestal inbegrepen. Zorg ervoor dat de riem een gesp heeft die bij de jurk past. Je kunt niet een jurk hebben die perfect past en precies dezelfde riem heeft die iedereen draagt.

Dit zijn slechts een paar tips om te overwegen voor de perfecte pasvorm van een plus size kleding. Kies kleding waarin u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt, u zult blij zijn dat u dat gedaan hebt.

Lees meer

Vegan make up 
Onesie bestellen 

Leave a Reply

Your email address will not be published.