Red Wing Schoenen

Red wing shoes

Veel later, in 1953, begon Charles H. Beckman opnieuw met de productie van vrijetijdsschoenen zoals pantoffels voor het hele gezin. In 1960 werd de slipper de originele werklaars voor de Amerikaanse strijdkrachten. In 1962 werd werkkleding toegevoegd aan de lijst van Red Wing Shoes’ producten, en uiteindelijk werd dit de hoofdactiviteit.

In 1967 werd de naam van het bedrijf veranderd in Red Wing. Er kwamen meer veranderingen in het productieproces van het bedrijf. In plaats van schapenvacht, huiden en leer te gebruiken, die als minder gewenst werden beschouwd, gebruikte men kunststof, acryl en een rekbare hars om de schoenen te produceren. Deze verandering verminderde de productiekosten van het bedrijf aanzienlijk, en maakte het bedrijf nog concurrerender ten opzichte van zijn concurrenten. Vandaag de dag produceert de Red Wing Company meer dan 60 miljoen paar schoenen per jaar voor de hele wereld.

Vanwege de innovatieve stijl van het bedrijf, wordt deze schoenenlijn vaak beschouwd als een van de grootste, zo niet de grootste schoenenlijn op de planeet. Hoewel klanten verschillende smaken hebben als het op stijl aankomt, zijn er een paar algemene richtlijnen die je kunt volgen om je te helpen bij je schoenenaankopen.

In het geval van schoeisel is stijl niet echt een grote factor. Belangrijker is wat er van het merk verkrijgbaar is. Als u schoenen van de bovenste plank wilt die precies bij uw eigen stijl passen, is dit niet het juiste merk voor u. Red Wing schoenen, hoewel een beetje duurder, zijn nog steeds zeer betaalbaar in vergelijking met veel andere merken. Om het perfecte paar voor u te vinden, moet u zich gewoon afvragen wat voor soort schoen u wilt.

Enkele dingen waar u aan moet denken als u gaat winkelen voor een nieuw paar schoenen zijn: hoeveel wilt u uitgeven? Van wat voor materiaal wilt u uw schoenen hebben? Bent u van plan buiten te werken of alleen maar te spelen? Zo ja, wat voor soort wandelingen gaat u in de toekomst maken? Door jezelf deze vragen te stellen, zou je in staat moeten zijn om een goed idee te krijgen van wat voor soort schoenen je nodig zult hebben.

Als je de antwoorden op deze vragen weet, kun je erachter komen hoe jouw ideale paar eruit zou zien. Uiteindelijk zal het juiste paar schoenen op de lange termijn erg belangrijk voor u zijn. Het is belangrijk dat u zich comfortabel voelt in uw nieuwe schoeisel. Als u niet zeker bent over uw wensen en behoeften, is het een goed idee om naar een schoenenwinkel te gaan en gewoon zo veel mogelijk paren schoenen te passen.

Zodra u een paar hebt gevonden dat u bevalt, zult u moeten overwegen hoeveel geld u aan uw schoeisel wilt uitgeven. De prijs van Red Wing schoenen ligt aanzienlijk hoger dan die van veel andere merken. Dat komt omdat het bedrijf zijn eigen ontwerpen en technologie gebruikt om kwaliteitsschoenen te maken die iets hoger geprijsd zijn dan andere.

Lees meer

Hamam handdoek 
Dekbedovertrek hotelkwaliteit 

Leave a Reply

Your email address will not be published.