tassen

Groothandel tassen

Jansport – Jansport Textiles staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en zijn full-service aanpak voor het personaliseren van tassen en kleding, en is numerebridge UK’s grootste leverancier van wandtapijten en wandkleden.

Het verhaal van Jansport begon in 1892 toen het bedrijf werd opgericht door de heer John T. Jacobson, klerk in de textielfabriek van de Philips Company in Zuid-Australië. Mr. Jacobson realiseerde zich de behoefte aan betere kwaliteit en hogere standaarden in de fabricage van geweven stoffen. Hij werkte aan de machines van het fabricageproces en ontwikkelde nieuwe stoffen en introduceerde nieuwe processen om de productie van geweven stoffen te verhogen, wat leidde tot de ontwikkeling van het merk Atex, waarvan de naam ‘Atex’ is afgeleid.

In de jaren 1930 werd het Atex-logo ontworpen door MP5’s ‘squeerer’ Peter Durand, die een van de voorlopers was van de hedendaagse promotor die in Australië aan leden van het kabinet Prime Time zou geven. In de loop der jaren bracht de zoon van de heer Durand zijn ervaring in het bedrijf in. Hij ontwikkelde het ontwerp van het logo van het merk Atex en werkte met zijn vader samen om het merk te introduceren. Met de komst van de digitale media en de geboorte van de design industrie in de jaren 60, introduceerde Jansport textiel, zelfs in de donkere decennia, profielen werden geproduceerd, klokken en horloges (voor degenen onder ons die nog steeds mooie klokken hadden in de decennia die volgden).

Jansport’s tab in de wereld van technische illustratie is een zere plek voor menig ontwerper. In feite heb ik vele jaren met opzet de grote namen in de industrie geïsoleerd, omdat hun ontwerpen (en de daarbij behorende technische illustratoren) steeds superieur zijn in termen van aantrekkelijkheid voor het oog, superieur in hun alledaagse aspecten en steeds op het scherp van de snede van innovatieve twintigste eeuwse ontwerpen. Het verlies aan geloofwaardigheid dat wordt veroorzaakt doordat deze technische illustratoren consequent en nauwgezet vasthouden aan de conventionele communicatiemiddelen lijkt te verwaarlozen in vergelijking met de schade aan de geloofwaardigheid die wordt veroorzaakt doordat zij minder geloofwaardig zijn.

Omdat dit een zeer technische industrie is, wordt helaas veel technische illustratie gegenereerd door bedrijven die geen idee hebben wat ze met goede technische illustratoren aanmoeten. Vaak krijgen de illustratoren opdrachten die radicaal technischer zijn dan de eigenlijke opdracht. Bijgevolg zijn ze niet goed opgeleid om aan de essentiële technische vereisten te voldoen. Handleidingen, gegeven door fabrikanten, worden niet goed begrepen door de meeste van de huidige technische illustratoren. Uit onze ervaring blijkt ook dat van illustratoren die voor grote bedrijven werken, wordt verwacht dat zij hun werk aanzienlijk sneller en in grotere hoeveelheden uitvoeren dan degenen die kleinere opdrachten uitvoeren.

Dus, in werkelijkheid is technische illustratie een vrij saaie baan, en dat is niet iets wat Jansport zich voorstelt. Hun missie is om bedrijven te helpen hun technologie en hun draaiklokken te verbeteren, in hun streven om uitmuntendheid te bieden op dat gebied. Om dit te bereiken produceert Jansport treinmodellen, vliegtuigmodellen, gasturbinemotoren, elektrische motoren, vrachtwagens, boten, vliegtuigen, en windturbines, om er maar een paar te noemen. Zij vinden ook nieuwe technieken uit voor het weergeven van 3-D illustraties zoals schilderen, schaduwen, en licht schilderen.

Lees meer

Tassenwinkel 
Goedkope damestassen

Leave a Reply

Your email address will not be published.