De voordelen van een lakbeschermingsfolie

paint protection film

Detailing is een term die wordt gegeven aan elk proces in de Leer reparatie auto reiniging, detailing of verbetering dat wordt gedaan door professionals. Deze term verwijst ook naar elk project dat de professionals voltooien om het werk dat zij hebben gedaan op de auto te complimenteren.

Een auto detailing kit moet bij de hand zijn voordat u aan de auto gaat werken. U heeft de volgende benodigdheden nodig:

De grondbeginselen van auto detailing zijn als volgt:

Nu over de basis van het werken met de auto! Zorg ervoor dat je klanten de nodige uitrusting klaar hebben, voor je begint met poetsen en opknappen.

1. Voldoende schoon water en gootsteenoplossing2. Een emmer voor drinkwater en een spade voor schoonmaakdoeleinden.3. Stofzuiger samen met een dichte reinigingsdoek en twee middelgrote sponzen4. Ideaal reinigingsmiddel voor binnenbekleding zoals alcoholhoudende detergenten, adstringerende middelen, amulgatoren en UV-beschermingsmiddelen5. Een krulborstel om mee te schrobben en af te stoffen.6. Doek en spons voor het schoonvegen van dashboards en andere kunststof onderdelen7. Een bekledingsborstel of -spons8. Fixerende reinigingsmiddelen

Uw auto zal er zeker veel beter uitzien nadat u deze stappen bij uw eerste poging heeft voltooid. Nu, zult u uw auto verkoper kunnen vertellen dat u naar al deze items.So, waarom kiezen om het op deze manier te doen?

* Het is een stuk winstgevender voor u als u auto’s verkoopt.

* Het is een stuk makkelijker om een auto detailer zaak te beginnen in je eigen huis.

* Het is een stuk schoner om je eigen zaak te runnen als je in je eigen huis bent.

* Niet te maken te hebben met autoverkopers zodra ze uw auto in bezit nemen.

* Niet verantwoordelijk zijn voor zoveel uren papierwerk en het kunnen invullen van formulieren.

Misschien wilt u nu ook een “CV” (curved%) bord voor uw Station Wagon invullen. Dit zal u helpen wanneer u probeert om inruilers voor uw voertuig te krijgen. Nu u op de hoogte bent van de basisprincipes van de verkoop van uw auto, zal ik u een paar vragen stellen om ervoor te zorgen dat u niet wordt opgelicht.

1- Verkoopt u uw auto aan een particulier of verkoopt u hem aan een dealer?

2- Wat is de kilometerstand van uw voertuig?

3- Wat is de Inruilwaarde van uw auto? (Antwoord niet op Inruilwaarde – dit is de waarde die u van de dealer heeft gekregen)

4- Wat is de algemene conditie van uw auto?

5- Is er schade aan de carrosserie van de auto?

Wees niet beledigd als het antwoord “nee” is. Dat is een gebruikelijke reactie van dealers wanneer zij iemand tot kopen proberen te bewegen. Nu bent u defensief en bouwt u een solide basis voor onderhandelingen.

Als je probeert inruilers voor je auto te krijgen, heb je er een Blue-chip Dealerhip bij. Nu moet je het woord eruit te krijgen in de typisch Hop- woedend vrije wereld van radio en TV. Uw advertenties moeten zo agressief mogelijk. Je moet praten over uw trade-in zo veel mogelijk. De reden hiervoor is, als u uw inruiler bij een dealer inruilt, de sfeer anders is dan bij een privéfeestje. Bij een dealer weten de mensen dat ze een auto inruilen.

Als u Hassle Dollar in u, Dealership Manager, kunnen zij nemen de Hassle uit je. Er zijn andere opties in de verkoop van uw auto, maar als je een ton van Hassle Dollar zullen ze waarschijnlijk niet werken voor je. Echter, als je een goed werk te doen, kunnen ze werken met je mee.

Vergeet niet dat je dit allemaal zelf moet doen als je je auto wilt verkopen. Het is niet zoals het verkopen van gekoelde vis. Mensen kopen dat niet. Het kan ze niet schelen. Ze kopen ideeën. Uw auto is een investering. Het is een emotionele investering. Mensen willen weten dat uw auto goed onderhouden is. Ze willen weten dat hun auto is geïnspecteerd. Ze willen weten dat ze krijgen waar ze voor betalen. Ze gaan een hoop geld uitgeven aan een auto. Het kan de op één na grootste aankoop zijn die iemand in zijn leven doet.

Als je een Hassle Dollar in je hebt, is dit misschien niet de route voor jou. Maar als je dat wel hebt, blijf er dan aan werken. Hoe meer je verkoopt, hoe meer je spaart en hoe meer je in jezelf investeert. Je weet maar nooit, in de toekomst, kan het verkopen van je auto iets worden dat je elke dag doet. En je bent nooit blut, zelfs niet als je geen zaken doet met mensen die zaken met je doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.