Hoe krijg je een jurk die past

Kleding verkoop markt

Snuggere shoppers weten hoe belangrijk het is om een jurk te kopen die perfect past. dit is te vinden op een kleding verkoop markt. De meeste jurken passen niet helemaal goed. Vaak zijn ze zelfs te groot of te klein. Het is onze eigen schuld dat we een jurk op die manier kopen, maar de meeste winkeliers lijken het gewoon niet door te hebben. Het resultaat is dat je keer op keer gefrustreerd raakt; niet omdat de jurk te groot is en een zoomaanpassing nodig heeft, maar omdat de jurk zo slecht zit. Om dit probleem op te lossen, raad ik je aan een jurk te nemen met een broek of rok die een naadtoeslag heeft om een beetje krimp toe te laten. Een beetje rek maakt een slecht zittende jurk draagbaar, en de aanpassing is iets wat je eigenlijk nodig hebt om ervoor te zorgen dat de jurk een beetje beter bij je lichaam past.

Om deze naadtoeslag te vinden, moet je naar een naaister of kleermaker gaan. Zij zijn in bijna elke winkel te vinden en hebben meestal kledingbroeken en rokken in voorraad met dit type naadtoeslag. Zodra je je lichaamstype hebt vastgesteld, kun je vragen welk type aanpassing de jurk nodig heeft. Aanpassingen worden meestal gegeven in termen van inches. Variërend van heel klein – ongeveer 0,5 centimeter – tot groot, dat is 1,0 centimeter, de aanpassing kunt u een kleine aanpassing aan de zoom te maken, zodat het lijnen op de juiste manier. De aanpassing kan worden gemaakt met stof die niet rekbaar is, maar stof die dat op zijn minst een beetje is. Om te weten te komen welke aanpassing u nodig hebt, voert u een glicious patroon uit langs de buste en de taille, recht over de onderarm, en dan re Freddie tailor die meting tot de juiste inch.

Je moet erg tevreden zijn met het werk van je Dream Seamstress. Omdat ze zoveel tijd nemen om hun werk te doen, zijn ze duur, en om te voorkomen dat je jurk aan de naden scheurt, betaal je veel extra. Omdat veel naaisters van oudsher zijn, kan het een paar ritjes duren voordat je eindelijk de perfecte naad hebt gevonden die perfect bij je lichaam past. En zelfs als je wel een mooie naad krijgt die precies langs je lichaam loopt, kan het nog steeds niet perfect zijn. Omdat elk lichaamstype uniek is, moet de naaister goed naar elk van die van jou kijken om ervoor te zorgen dat ze een nauwkeurige jurk Envelope kunnen maken. Een stijl van naad die je misschien moet overwegen is de potloodnaad. Voor deze stijl wordt de naadtoeslag 2″ genomen. Dit betekent dat als je kiest voor een naadtoeslag van 1″, de jurk 2″ groter zal zijn. Bij dijen die groter zijn dan je schouders (zandloper dus), kun je met een naadtoeslag van 3″ ervoor zorgen dat de jurk groter is in plaats van kleiner. Neem voor de zekerheid altijd de naadtoeslag mee als je gaat winkelen voor een jurk.

Nu je weet wat je wilt, ben je vastbesloten om een jurk te kopen die je mooi vindt. Vergeet ook niet te reizen. Als je vaak reist, of zelfs online winkelt, is het een goed idee om een compact spiegeltje mee te nemen. Het zal het hele proces veel sneller laten verlopen en u in staat stellen om eventuele laatste aanpassingen aan de jurk te maken voordat u hem koopt. Het zal u ook de mogelijkheid geven om een finalyes of nee te zeggen tegen bepaalde veranderingen. Het is altijd het beste om met een passpiegel te reizen, zodat als u de interpretatie van de fabrikant van een bepaalde stijl niet vindt wat u in gedachten had, u dit gemakkelijk kunt corrigeren voordat u het kledingstuk koopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.